Te koop

Gerenoveerde woning

Diksmuidsesteenweg 139, 8800 Roeselare

Verhuurd

Deze woning werd volledig gerenoveerd in het jaar 2015. Hierbij werd extra aandacht geschonken aan isolatie, keuze van degelijke materialen en het behoud van enkele authentieke elementen van deze knusse stadswoning. De inkom biedt meteen toegang tot de ruime badkamer met inloopdouche en dubbel lavabomeubel op het gelijkvloers. Verder bereik je via de inkom nog een gastentoilet en de trap naar de verdieping. De leefruimte is voorzien van een onderhoudsvriendelijke keramische parkettegel. Dit geeft een warme hout-look maar tevens het onderhoudscomfort van een keramische tegel. De ruimte biedt voldoende plaats voor een groot salonmeubel en een ruime eettafel. Alle voorzieningen voor TV, internet en telefonie zijn voorizen. Een extra dakkoepel voorziet de ruimte van aangename natuurlijke lichtinval. De keuken bevindt zich achteraan de woning en trekt veel licht binnen dankzij het grote schuifraam met zicht op terras en tuin. De keuken is voorzien van alle hedendaags comfort en is nog steeds in uitstekende staat (3 jaar oud). Aan het aanrecht is de mogelijkheid om barkrukken te plaatsen: ideaal voor ontbijt, een snelle hap of aperitiefmoment tijdens het koken. Naast de keuken bevindt zich nog een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De tuin is volledig zuidgericht en is voorzien van een grasperk met zijweg in kiezels. Achteraan de tuin bevindt zich een tuinhuis (3 jaar oud) waar voldoende plaats is voor het stockeren van uw tuingerief en -meubelen in de winter.
Op de verdieping bevinden zich 2 afgewerkte slaapkamers. Hier werd geopteerd om de oude plankenvloer op te schuren en opnieuw te vernissen. Ook de originele schouwen vormen een leuk, authentiek accent. Via de slaapkamer achteraan is via een vaste trap de zolder te bereiken. Deze is volledig geïsoleerd geweest en biedt nog de mogelijkheid om 2 extra slaapkamers te realiseren.
Kortom een ideale stadswoning met uitbreidingsmogelijkheid naar 4 slaapkamers! Recht voor de deur een Colruyt en op wandelafstand van scholen en de stadskern.

Details
Aantal slaapkamers 2
Bewoonbare oppervlakte 144 m²
Perceelsoppervlakte 156 m²
EPC 172 kWh/m²
Bouwjaar 1934
Stedenbouwkundige inlichting
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Verkavelings vergunning Nee
Beschermd erfgoed Nee
Geïnventariseerd erfgoed Nee
Bouwvergunning Ja
Gevalideerd as-builtattest Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig