Beheer van uw onroerend goed

U verhuurt uw onroerend goed, maar de tijd ontbreekt u om bij administratieve of technische problemen kort op de bal te spelen?

Immo Pouille treedt voor u op als beheerder van uw onroerend goed!
Op administratief vlak voeren wij een correcte briefwisseling met de huurders in uw naam, zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de jaarlijkse indexatie vlekkeloos verloopt.

Het financiële aspect bestaat uit het innen van de huurgelden (evt. mits versturen van betalingsherinneringen, rappels…) en het doorstorten van deze huurgelden op uw rekening.

Tenslotte zorgen wij er voor dat uw woning en zijn installaties optimaal onderhouden worden. Indien er zich een vervanging of herstelling opdringt, zorgen wij er voor dat de juiste vakman op het juiste moment ingeschakeld wordt.

Sedert 1988 is Immo Pouille actief als vastgoedbeheerder. Naast onze ruime portefeuille in het beheer van mede-eigendom (syndicus), bouwden wij ook een portefeuille uit in het beheer van private eigendommen.

Het beheer van uw onroerend goed door Immo Pouille verzekert u een maximaal rendement met minimale zorgen:

Administratief beheer

Administratief beheer

Communicatie met huurder over o.a. indexering … Maar ook opstellen van huurcontracten, overname leveringscontracten, brandverzekering, huuwaarborg etc... Voor de huurder worden wij het enige aanspreekpunt. U wordt dus niet meer nodeloos lastiggevallen.

Daarenboven zorgt Immo Pouille er voor dat de volledige papierwinkel (dossier) i.v.m. uw onroerend goed in orde is. Bij mede-eigendom vertegenwoordigen wij u kosteloos op de jaarlijkse algemene vergadering (mits voorafgaande afspraken over beslissingen) en maken wij voor u de correcte afrekening voor de huurders van uw appartement.Technisch beheer

Er dringt zich een herstelling op aan de woning of een installatie in de woning. Valt deze ten laste van de huurder of ten laste van de verhuurder? Wij zorgen voor een correcte opsplitsing van kosten, zodanig dat u niet meer betaalt dan u wettelijk toe verplicht bent.

Dankzij onze ervaring bouwden wij een netwerk van goede, betrouwbare aannemers uit. Voor herstellingen aan de woning kunnen wij steeds rekenen op hun kwaliteitsvolle en snelle service. Bij grote herstellingen wordt u steeds voorafgaand ingelicht.


Technisch beheer

Administratief beheer

Vermogensbeheer

Het innen van de huurgelden en opvolgen van storting van huurgelden wordt door ons kantoor waargenomen. Deze worden maandelijks doorgestort op uw rekening. Bij niet-betaling speelt Immo Pouille kort op de bal. Wij streven er naar om, bij het toekennen van een huurder aan uw onroerend goed, voorafgaand een solvabiliteitsonderzoek in te stellen.

Het betalen van facturen voor herstellingen kan maandelijks afgetrokken worden van de huurgelden of wordt rechtstreeks aan u gefactureerd (al naar gelang de beheersovereenkomst).Ereloon

Het ereloon van Immo Pouille wordt begroot op 8% van de huurinkomsten (excl. BTW). Bovenstaande service is hier volledig in inbegrepen. (Bij leegstand van het pand bij niet-verhuring zijn er logischerwijze geen huurinkomsten en rekenen wij dus ook geen erelonen aan).

Bij het afsluiten van een nieuwe huurovereenkomst wordt een éénmalige kost van 250 EUR excl. BTW aangerekend.


Administratief beheer